Deelnemersinformatie

Algemeen
In 2020 viert Nederland dat ons land 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sinds die tijd in vrijheid leven. Sinds 1948 wordt het bevrijdingsvuur in Wageningen, Stad der Bevrijding, ontstoken. Het vuur is een herinnering aan de bevrijding en het feit dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Na het ontsteken van het bevrijdingsvuur, wordt het vuur verspreid naar de verschillende gemeenten in Nederland. Wij brengen het vuur naar de gemeente Twenterand!

Tijd & Locatie
Het vuur wordt ceremonieel ontstoken om 00:00 in de nacht van 4 op 5 mei vanaf het 5 Mei plein voor Hotel de Wereld in Wageningen. Vanaf deze locatie lopen wij door middel van verschillende etappes richting de gemeente Twenterand. De etappes worden nog ingedeeld op basis van de gewenste loopafstand en het tempo, jullie worden hierover op de hoogte gehouden door de organisatie.

Etappes
Het is mogelijk om voorkeuren voor één of meerdere etappes op te geven. De uiteindelijke indeling maken wij als organisatie zelf om de estafette zo veilig en gezellig mogelijk te laten verlopen. Geef bij de opgave ook aan hoeveel km je maximaal kunt lopen en in welke tijd ongeveer. Dit mag uiteraard een schatting zijn. De loop is geschikt voor jong én oud, gevorderde lopers en beginnende lopers. Het vieren van 75 jaar vrijheid door middel van een geweldig evenement samen met elkaar, daar draait het om.

Kosten
Als organisatie proberen wij de loop zo goed mogelijk te organiseren op het gebied van vervoer en verzorging. Echter zijn wij pas net begonnen met het organiseren. Het aantal sponsoren is hierdoor nog onbekend. Samen gaan wij wel proberen de loop zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle deelnemers. Wij gaan proberen om geen kosten in rekening te brengen voor onze lopers. 

Deelnemerslimiet
Op dit moment zit onze grote bus hoogstwaarschijnlijk al vol, maar misschien komen er nog enkele plekken vrij. Bij het versturen van een aanmelding kunnen wij daarom een deelname niet garanderen. Echter werken wij wel met een wachtlijst, dus stuur ons gerust een aanmeldformulier.  

Route
Voor een beschrijving van de route die wij gaan lopen, klik hier

--- Meer informatie volgt ---